Contact

Neem contact met ons op

Dierenartsenpraktijk De Zegge

Lichtaartseweg 38 2440 Geel * Openingsuren balie
Maandag
09:00 - 12:30 uur*
13:20 - 19:00 uur*
Dinsdag
09:00 - 12:30 uur*
13:20 - 19:00 uur*
Woensdag
09:00 - 12:30 uur*
13:20 - 19:00 uur*
Donderdag
09:00 - 12:30 uur*
13:20 - 19:00 uur*
Vrijdag
09:00 - 12:30 uur*
13:20 - 17:30 uur*
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Stuur ons een bericht

Alle velden zijn verplicht.

 

Een afspraak maken

Wij werken enkel op afspraak.

U kan maandag t.e.m. vrijdag een afspraak maken via de telefoon of aan de balie tijdens de openingsuren.

Indien u meerdere dieren meebrengt, gelieve dit te vermelden bij het maken van een afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen voorzien voor de behandeling van al uw huisdieren.

Spoedgevallen

Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen met onze dierenarts van wacht. De dierenarts is niet steeds op de praktijk aanwezig. Tijdens het weekend en op feestdagen zal u automatisch doorgeschakeld worden naar de dierenarts van wacht van de regio ‘Geel-Mol-Balen-Dessel’.

Huisbezoeken

Huisbezoeken proberen we tot het absolute minimum te herleiden, omdat we slechts met een beperkt aantal dierenartsen zijn. Een huisbezoek vraagt enerzijds veel meer tijd o.a. door de verplaatsing die we moeten maken. Anderzijds zijn we op onze praktijk het beste uitgerust om uw huisdier te onderzoeken en te behandelen. Huisbezoeken zullen dus enkel voorbehouden worden voor situaties waarvan onze dierenartsen/assistenten vinden dat het niet anders kan.

  • De dierenarts die zich het snelste kan vrijmaken zal langskomen.
  • Er kan geen exact uur afgesproken worden aangezien operaties en andere consultaties op onze praktijk soms al eens kunnen uitlopen en steeds voorrang krijgen.

Betaling

Op onze praktijk kan u zowel CASH als met BANCONTACT betalen. Dus geen nood als u niet voldoende cash geld bij hebt, met de kaart kan u dus altijd betalen.

Wij geven GEEN uitstel van betaling (via overschrijving of op factuur)! NA betaling kan er uiteraard altijd een factuur meegegeven worden voor kennels, bedrijven,... .

Wanneer betalingen via een 3de partij verlopen (OCMW schuldbemiddeling, budgetbeheer, advocaat,...) moet u dit VÓÓR de aanvang van de consultatie/operatie melden aan onze balie (met officieel document van het OCMW/advocaat/...)